Wednesday, December 4, 2013

pelmeenid

Kuidas keeta pelmeene? see on päris lihtne .Esiteks te peate minema lähima kraani juurde vee jooksma panema ja valima sobiva temperatuuri kraani peal on punane ja sinine kleeps, punane tähendab kuuma ja sinine külma sellest lähtudes saate valida sobiva temperatuuri. Siis loputage käsi 20 sekundit ja sulgege kraan vee kokkuhoiu mõttes seejärel tehke käen seebiga kokku ja avage uuesti kraan ja hõõruge oma käsi piisavalt ja siis loputage käed seebist puhtaks.
       Selleks, et pelmeene keeta oleks vaja potti, pelmeene, soola,vett,lusikat,pliiti,ja elektrit kui teil gaasi pliit pole. Kui teil need on olemas avage uuesti kraan ja laske potti leiget vett umbes kolmveerand potti täis. siis pange pliit kuuma ja asetage ettevaatlikult pott pliidile ja oodake kuni veis on keema läinud. Kui vesi keeb tuleb lusikaga ettevaatlikult pelmeene hakata sisse toppima ja keerake pliidi temperatuur madalamaks.
Seejärel lisage hõrgutavate pelmeenide sekka soola. Oodake umbes 10 minutit ja võtke pott pliidilt. Ärge asetage potti puidust pinnale, sest see võib puidust pinda kahjustada. Siis võtke lusikas ja asetage pelmeenid taldrikule ja seni kui need jahtuvad tooge jooksuga poest ketšupit et need kiiremini alla läheks. Ja teie hõrgutav ja maitsemeeli rikastav toit ongi valmis.

No comments:

Post a Comment